Magnetizing Beauty the Facial Mud Mask

59,90 

50 ml 1.7 fl.oz.
Ainutlaatuinen magneetilla poistettava mutanaamio, joka kohottaa ja kosteuttaa ihoa, tasoittaen sen sävyä ja epätasaisuuksia, sekä suuria ihohuokosia. Jättää iholle ravitsevan ja tehokkaan seerumin.

Ainutlaatuinen kokemus Kuolleenmeren hienompia elementtejä käyttäen.

Mineraalirikas syväpuhdistava mutamagneetti tehonaamio poistaa epäpuhtaudet, ylimääräisen öljyn ja lian iholta, samalla antaen tehokkaille ainesosille mahdollisuuden imeyttää ihoon ravitsevia ainesosia, jotka kosteuttavat ja jättävät ihon puhtaaksi, silkinpehmeäksi ja säteileväksi. Tämä nuorentava naamio, kohottaa jättäen ihon tasaisemmaksi ja samettisen pehmeäksi. Naamio poistetaan magneetin avulla kasvoilta.

TUNNE Kuolleenmeren ravitseva koostumus ja nopea vaikutus iholla.
NÄE ero välittömästi ihossa: Iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Pienet juonteet vähenevät ja kasvojen iho on kohotettu.

Käyttöohje: Levitä naamio kasvoille mukana tulevan spaattelin avulla. Vältä silmänympärysihoa.  Anna vaikuttaa 5-10min. Kääri mukana tuleva magneetti paperiin ja poista naamio magneetilla liu’uttaen sitä keskeltä ylöspäin kasvoilla. Hiero pyörivin liikkein naamiosta jäävä seerumi kasvoille.  Käytä kerran viikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnetizing Beauty the Facial Mud Mask”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *