Smartbeautyn TOP7 lahjavinkit ystävänpäivälle

Tämä paketti sopii kenelle tahansa ja takaa silkinpehmeän ihon jo ensimmäisellä käyttö kerralla. Perinteisen hoitolalahjakortin sijaan, anna läheisellesi lahja, jolla hän saa spa-tason hoidon joka päivä.

Kuorinta pehmentää kovimmatkin kantapäät, hoitaa hilseilevän ihon ja sen sisältämät Kuolleenmeren mineraalit jättävät saman tunteen iholle kun Kuolleessa meressä kelluminen.

Voide hoitaa, rauhoittaa, kosteuttaa ja jättää ihon samettisen tuntuiseksi.

Silmäseerumi syväkosteuttaa silmänympärysihoa, poistaa tummuutta ja jättää raikkaan tunteen silmänympärysiholle.

Seamántikan bestseller-tuote Puffy Eye Treatment poistaa turvotuksen ja pienet juonteet jo 5:ssä minuutissa . Tuotteen sisältämää Kuolleenmeren mutaa käytetään jopa aineenvaihduntasairauksiin sen nopean ja tehokkaan vaikutuksen vuoksi. Täydellinen lahja ystävälle, kumppanille tai vaikkapa äidille!

Jokaisen iho kuivuu talviaikaan, etenkin suuren lämpötilavaihtelun vuoksi. Nämä kosteutustuotteet sopivat jokaiselle talvi-ihonhoitoon.

Päivävoide suojaa, kosteuttaa ja ravitsee päivän aikana, kun taas yövoide rauhoittaa ja korjaa ympäristön ja iän aiheuttamia vaurioita ihossa.

Hiuksia hoitava ja siloittava hiusseerumi jättää hiukset silkinpehmeiksi, sekä ravitsee kuivimmatkin hiukset. Hiustenhoidossa maailman kuulu arganöljy yhdistettynä Kuolleenmeren mineraaleihin luo täydellisen kombon hiuksille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *