Seamantika

Dead Sea-rious Beauty
Seamàntikan tuotesarja on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, kuitenkin kilpailukykyiseen hintaan, jotta jokainen voi nyt nauttia Kuolleenmeren kuuluisista mineraaleista. Meidän tieto ja kokemus, yhdistettynä ainutlaatuiseen valmistusprosessiin, sekä maailmanlaajuiseen verkostoomme, mahdollistavat meidän luoda edullisia ja laadukkaita tuotteita.

A unique beauty power-combo
Seamàntika on kuluttajia ajatellen luotu Kuolleenmeren kosmetiikkasarja, joka perustuu uniikkiin yhdistelmään luonnollisia raaka-aineita ja Kuolleenmeren mineraaleja. Seamàntikan tuotteet ovat SLS/SLES, parabeeni ja petroleum-vapaita, eikä niitä ole testattu eläimiin. Tuotteet sisältävät 100% alkuperäisiä Kuolleenmeren mineraaleja yhdistettynä laadukkaisiin luonnon raaka-aineisiin.

Fun-tastic Beauty Products
Jokainen tuote on suunniteltu paitsi tarjoamaan upeita tuloksia, mutta myös tuntumaan hyvältä ihollasi. Viime vuosina kauneudenhoidosta on tullut hauskaa vapaa-ajan toimintaa. Haluamme tehdä viettämästäsi ajasta ainutlaatuista, sekä hauskaa ja antaa sinulle haluamasi tulokset!

NÄE nopeat tulokset ja terveen näköinen hehkuva iho
TUNNE miellytävät koostumukset ja raikas tunne iholla
TUOKSUTA miedot ja pehmeät tuoksut, jotka tekevät kokemuksestasi vieläkin ainutlaatuisemman

Näytetään kaikki 9 tulosta