Bellapierre Foundation Ivory SPF 15

39,00 

MINERAALIMEIKKIPUUTERI IVORY / MINERAL FOUNDATION IVORY 9.g

Bellapierren viisi yhdessä-mineraalimeikkipuuteri pystyy kaikkeen! Irtopuuterimaista tuotettamme voi käyttää peitevärinä, meikkivoiteena, viimeistelypuuterina tai vaikka meikin kiinnittämiseen. Se mahdollistaa täyden peittävyyden ilman pakkelimaista tai epätasaista lopputulosta. Siinä on lisäksi 15 suojakertoimen UV-suoja. Tämä meikkipuuteri on hypoallergeeninen ja sopii kaikille ihotyypeille.

Tuote on valmistettu neljästä yksinkertaisesta ainesosasta. Mica-mineraalit ovat hellävaraisia mineraaleja, jotka suojelevat ja ravitsevat ihoa. Lisäksi mukana on sinkkioksidia, rautaoksidia ja titaanidioksidia.

Pigmentit on jauhettu hienoksi, joten meikkipuuteri tuntuu pehmeältä ja ylelliseltä iholla antaen käyttäjälleen tasaisen ja heleän lopputuloksen.

Kuten kaikki meikkituotteemme, meikkipuuterimme on valmistettu turvallisista ainesosista. Ne ovat myrkyttömiä, eivätkä ne sisällä parabeeneja. Suojellaksemme pörröisiä ystäviämme, tuotteemme ovat myös 100% eläinkokeettomia.
Kokeile trendikästä kosmetiikkaamme jo tänään!

KÄYTTÖ:
Napauta ensin pieni määrä puuteria purkin kanteen. Ota puuteria puuterihuiskuun ja napauta siitä ylimääräinen puuteri pois takaisin kanteen. Levitä puuteria pyörivin liikkein Kabuki meikkisiveltimellä ympäri kasvojasi, kunnes olet saavuttanut halutun peittävyyden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bellapierre Foundation Ivory SPF 15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *