Starter Kit – Bellapierre

70,00 

Bellapierre Starter Kit

Haluatko aloittaa mineraalimeikin käytön jo tänään? Aloituspaketti on juuri sinulle, joka haluaa pehmeän arkilookin tehtyä niin, että iho näyttää kauniilta sekä tasaiselta, mutta samalla antaa ihon hengittää ja pysyy 12H kauniina.

Tilauksen yhteydessä illmoita viestikenttään sopiva mineraalipuuteri sävy. 

Aloituspaketti sisältää: MINERAALIMEIKKIPUUTERI, MINERAALIPOSKIPUNA, KABUKI

Bellapierren viisi yhdessä-mineraalimeikkipuuteri pystyy kaikkeen! Irtopuuterimaista tuotettamme voi käyttää peitevärinä, meikkivoiteena, viimeistelypuuterina tai vaikka meikin kiinnittämiseen. Se mahdollistaa täyden peittävyyden ilman pakkelimaista tai epätasaista lopputulosta. Siinä on lisäksi 15 suojakertoimen UV-suoja. Tämä meikkipuuteri on hypoallergeeninen ja sopii kaikille ihotyypeille. 

Tuote on valmistettu neljästä yksinkertaisesta ainesosasta. Mica-mineraalit ovat hellävaraisia mineraaleja, jotka suojelevat ja ravitsevat ihoa. Lisäksi mukana on sinkkioksidia, rautaoksidia ja titaanidioksidia. Pigmentit on jauhettu hienoksi, joten meikkipuuteri tuntuu pehmeältä ja ylelliseltä iholla antaen käyttäjälleen tasaisen ja heleän lopputuloksen. 

Jokaiselle löytyy sopiva sävy.

Kuten kaikki meikkituotteemme, meikkipuuterimme on valmistettu turvallisista ainesosista. Ovat myrkyttömiä, eivätkä sisällä parabeeneja. Suojellaksemme pörröisiä ystäviämme, tuotteemme ovat myös 100% eläinkokeettomia.

Kokeile trendikästä kosmetiikkaamme jo tänään!

KÄYTTÖ: Napauta ensin pieni määrä puuteria purkin kanteen. Ota puuteria puuterihuiskuun ja napauta siitä ylimääräinen puuteri pois takaisin kanteen. Levitä puuteria pyörivin liikkein ympäri kasvojasi, kunnes olet saavuttanut halutun peittävyyden. 

IRTOPUUTERIMAINEN MINERAALIPOSKIPUNA / LOOSE MINERAL BLUSH

Irtopuuterimainen mineraaliposkipunamme sopii kaikille ihotyypeille. Se on oiva tapa korostaa poskipäitä ja luoda kirkkautta ja eloa kasvoille. Nämä pehmeät poskipunat ovat ei-komedogeenisiä, eli ne eivät tuki ihohuokosia. Tuote luo iholle kauniin, terveen ja luonnollisen hehkun. Saatavilla neljässä eri sävyssä, jokaiselle löytyy sopiva sävy.

Kuten kaikki meikkituotteemme, poskipunamme on valmistettu turvallisista ainesosista. Ovat myrkyttömiä, eivätkä sisällä parabeeneja. Suojellaksemme pörröisiä ystäviämme, tuotteemme ovat myös 100% eläinkokeettomia.

KÄYTTÖ:
Napauta pieni määrä poskipunaa purkin kanteen. Ota pieni määrä tuotetta poskipunasiveltimeen, ja napauta ylimääräinen tuote siveltimestä takaisin kanteen. Levitä sitten tuotetta kevyesti poskipäillesi, kunnes saat halutun lopputuloksen.

KABUKI-SIVELLIN / KABUKI BRUSH

Myyntimenestyksemme kabuki-sivellin on täydellinen mineraalimeikkipuuterin levittämiseen koko kasvoille. Tämä pehmeä, tiheä sivellin levittää tuotetta tasaisesti ja nopeasti, tehden siitä mineraalimeikeillä meikkaamisen kulmakiven. Sitä voidaan käyttää myös puuteriin, tai kasvojen meikin häivyttämiseen luonnollisemman lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä sivellin on täysin synteettistä materiaalia, eikä siihen ole käytetty eläimiä. Sen synteettiset kuidut eivät varise meikkaamisen yhteydessä. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Starter Kit – Bellapierre”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *